27/12 - En dag ute i Minas stuga med skottning och skoteråkning. Tror aldrig att jag uppskattat skottning, men den dagen var det skoj. Visserligen skottade jag bara lite, men ändå.
Mina ringde mig vid typ 11.00-11.30 "Visst följeer du med till Våtmor och åker skoter idag då???" möttes jag av i luren. Jag som tagit det så lugnt och fortfarande låg i sängen och segade då jag fick samtalet. Kan ju tala om att jag snabbt var uppe på benen och letade fram lämpliga skoteråkningskläder.
Tights, Teamsportiamjukisar, två linnen, en T-shirt, en underställströja i strl. 160 (hehe, kan ju säga att den är lite kort i ärmarna), Teamsportia tröjan, strumpor och yllesockor. Jag känner kroppstemperaturen stiga bara jag tänker på allt vad jag hade på mig. Ja, som man säger - Det är bättre med för mycket kläder än för lite.

När vi kom till Våtmor, Mina, Anton, jag och Anna, fick vi börja med att skotta då snön låg som ett tjockt pudertäcke upp till knäna på mig. Det gick hyfsat fort. Sedan var det att få på sig overaller. Det blev små diskussioner mellan Mina och Anton om vilken som skulle ha vad och om vad som var smartast, men syskonkärlek går väl ut på att fightas lite? :P Okej, nu kanske det låter som värsta bråket, det var det absolut inte bara så ni vet. Hehe ;)
Sedan skapade vi en gaskammare i skotergaraget. Bokstavligttalat! Usch... Vi fick inte igång Grodan, som den ena skotern kallas, så det blev till att använda startgas för fulla muggar! Snart såg garaget ut som en gaskammare som sagt... Hehehe... Och så var det stackars Mina som hamnade där för att sitta och gasa så att den inte la av.
Sedan åkte vi omkring på täkten utanför och gjorde våra egna spår och grejade. Det var synd bara att det var så mycket snö i puderformat. Då Mina körde Grodan som inte har något visir låg snön som ett slöja över både henne och skotern, jag säger bara WOW !!
Själv tyckte man att det var charmigt med all snö, men vi alla hade ju allra helst velat åka på en längre tur. Det får vi göra en dag då vädret är lämpligare! :)

29/12 - Idag, Tisdag.. Ja, finns inte mycket att skriva om. Har i princip suttit vid datorn hela dagen förutom hundpromenaderna. Kallt som tusan är det ute. Min dator rapporterar att det skall vara -15° grader ute nu.. Brr...
Åh, en väldigt komisk sak.. Mamma kom in till mig för bara en knapp kvart sedan..
"Jag vet inte riktigt vad tomten gjorde, men han har i vilket fall glömt en present..." Haha... Ja, så var det. En julklapp från mamma och pappa till mig, en glömd och gömd julklapp som innehöll en supersnygg axelväska.

DAKINE Bag

Min nya snygga axelväska från DK. :*