Sitter och väntar på att mediakommunikationen skall ta sin början. Jag älskar verkligen att sitta i datasalen vid vissa tillfällen. Allt stannar liksom upp, jag känner mig hysat lugn för första gången under dagen.
Jag, om någon, måste lära mig att ta vara på varje liten lugn stund jag kan få.

Brukar ni ofta fundera på er framtid? Hur den kommer att utvecklas? Om ni kommer att bo i villa eller lägenhet, ha man eller vara singel, ha barn eller djur, vad ni kommer att arbeta med..?
Som ni ser finns det många frågor omkring detta. Om man bara fick brainstorma en stund skulle vi nog komma på över 1000 frågor sammanlagt.

Brukar ni ofta fundera på er framtid? Känner ni er vilsen eller vet du hur du vill ha din realistiska framtid?

Just för stunden sitter jag och nöter LOVEKILLER, trots att det är Darin som sjunger. Haha... Som ni vet, iallafall ni som känner mig, så är Darin inte direkt någon som jag i vanliga fall skulle välja att lyssna på. Jag anser att han är en aning mesig. Visst han är väl duktig på att sjunga, men om man inte klarar av att ta sig ensam från kulisserna fram till SUV:n som står 5 meter från bakutgången.. Ja, det är en smula mesigt. Till och med jag är barskare! ;P
Men nu ska jag inte snacka skit om Darin här. Han är säkert en fråktansvärt generös och snäll kille. Han ser ut som en typisk liten toffel, vilket många flickor i min ålder direkt skulle falla för.

Men nu så hade jag planer på att fixa lite på både facebook och blocket så... Vi lär väl ses mer, eller? ;)