Nu sitter jag här igen efter ett långt uppehåll.. Igen... Jo, ja.. Jag får ursäkta, men har haft såå mycket att stå i.
Just nu sitter jag på MPR (mediaproduktion) och bara väntar på att de sista 25 minuterna ska gå fort så att jag ska få åka hem och äta, plugga, duscha och sova! Så klart ska jag även se The secret life of the american teenager, jag tycker att du borde se på det också. Tv400 kl. 20.50.
Nu har ju Amy fått sitt barn. Hon är i min ålder och har fått sitt första barn, va jobbigt!

I helgen sov jag hos Mina, det var trevligt. Visst gjorde vi inte så speciellt mycket men vi hade trevligt i vilket fall.
På fredagkväll skulle Mina, Anna, Carro och Maggie se Luftslottet som sprängdes och eftersom jag skulle sova hos Mina den natten kom jag på att jag kunde se 2012, då de gick ungefär samtidigt.
Jag gick och såg den med Anton, Minas brorsa. Varför vill ingen se 2012? Jag tyckte den var bra, visst var den lite rörig, men bra! Speciellt det lilla barnet på fotot som liknade en hamster! Haha...
Dessvärre var den kvällen aningen katastrofal. De tog inte kort på bion, det var stopp i ALLA tre toaletter på bion, jag fick en utskällning av min mamma via telefon under filmen, jag fick -självklart- toalettkris!!! jag som ALDRIG annars brukar gå på toaletten under en film, men det var totalt omöjligt att hålla sig då... Hm....

På natten mellan lördag och söndag såg jag Män som hatar kvinnor. Den var bra, Noomi Rapace var mycket bra i rollen som Lisbeth Salander, men då jag inte är en fantast av svenska filmer var detta inte en av de bästa jag sett.. Tyvärr... Ni ska antagligen inte lyssna på mig då jag utvärderar vad jag tyckte om den filmen. Hehe...
Självklart ska jag se både Flickan som lekte med elden och Luftslottet som sprängdes, jag kanske inte hinner se dem på biografen, i så fall bär det av mot hemmakväll!! :)

Om 30 minuter går min buss! Mat, här kommer jag!!!
Vi har fått terminens sista uppgift inom MPR. Vi ska skriva en Brinnarartikel, en intervju med någon som brinner för t ex. gamla frimärken, gamla pengar, vegan, djurskyddsföreningen.. Ja, du förstår.
Jag har inte bestämt mig för något ännu, men samlar på mig idéer. En idé är att intervjua min granne, inte för att jag vet om han brinner för det, men han ääälskar fotboll.

Nu är jag fruktansvärt kissnödig och hungrig så Bon voyage!! :)