Idag var jag på körskölan mellan 13.00 - 18.30! Kalla mig duktig! (-:
Känner att jag verkligen går in för detta, vilket känns helt underbart. Jag har nog inte varit så här "fridfull" under så här pass många dagar (Läs: max drygt fem dagar!) i sträck på vääldigt länge. Det är ju toppen!

Den här dagen har varit extremt jobbig, men rolig.
Hur som helst började min dag vid 09.00 - 09.30 (?), jag steg upp och åt min frukost. Vid 10.30 gick jag och mamma ner till stan där jag visade två par skor jag la undan i lördags. Adidas och Vagabond, ni får förmodligen bilder på paren senare.

Vi drog oss hemåt igen kring klockan 12.00 eftersom jag skulle vara på körningen med Lotta (Kvinnan jag övningskör med!) vid 13.00.

Dagens lektion fick jag träna med växlingen, vilket var mycket behövligt enligt mig. Eftersom min teori började kl. 17.00 kändes det meningslöst att åka hem emellan körning och teorin. Så jag slog ig ned vid en dator och fixade några datorövingar.

Inte förrän strax efter 19.00 var jag hemma igen. Gick och tvärdäckade i min säng, såg lite TV, spelade lite Sims. och för alla som möjligen kan ha intresset uppe så har Desperate Housewives börjat igen! Kanal 5, klockan 21.00 prick varje tisdag!

Nu ska jag ge mig själv en natts mycket önskad sömn. Nighty!


Pitbulls

"Just nu så känner jag mig verkligen lika grinig som den bruna staffordshire terriern.. Eller kanske som bluebrindlen?"