Stress, stress och åter stress... Just nu tär skolan på mig något så förskräckligt!
Nu är det inte länge kvar tills jag och pappa sticker till Italien. Vi får hoppas på att italienarna har dator med internet på hotellet.. Kanske till och med en dator man kan få låna upp på rummet??
Okej.. Tror jag drömmer lite väl mycket nu va, men det skulle vara perfekt på kvällarna och stunder då fadern min önskar sig en liten tupplur. Varför jag är så angelägen om att ha en dator beror ju självklart på att jag tänkt mig blogga om vad jag har för mig och kanske ladda upp några härliga bilder. Tycker ni inte att det låter mysigt huh?

Fram till dess att vi ska fara kommer jag stressa ihjäl mig. Det är bara mycket!

Idag - NK extraprov, Engelska muntlig recension.

Tisdag - Engelskapresentation av Californien med Kristina, Svenskainlämning av fördjupningsuppgift, stan och glass med Ida.

Onsdag - Idrott, fira Linus som fyller 9år imorgon.

Torsdag - Mediadag som vi ettor arrangerar, Eventuellt tåget till Gävle för att vara lastbilspassagerare.

Fredag - Denna dag bär det av mot Ockelbo för att flytta in hos Jimmy och Dennis för ett slag.

Lördag - Ockelbo!

Söndag - Hem på eftermiddagen/kvällen om det inte blir på måndagmorgon/förmiddag.

Måndag - Checka att det sista är packat sedan nörda dataspel om det nu inte är skinande sol och 20+ ute.. Då ska jag ut.

Tisdag - Invänta att klockan ska bli mitt i natten. Sörja att lämna några av mina älsklingar och sedan sticka mot Arlanda.

Ondag - ITALIEN!!


Nu ska jag ringa Jimmy, snacka tills det att jag mår bättre nu när allt känns skit. Det hjälper alltid att snacka med honom! Awesome!

Ciao Amigos, hasta luego!!