Ja, tyvärr har jag haft fullt upp sedan i måndags.. Men här kommer ett inlägg där jag tänkte gå igenom mina dagar, hur som helst!
Natten mellan söndag och måndag somnade jag omkring 02.00 eftersom natten före varit så lång. Omkring 05.30 vaknade jag av fruktansvärda smärtor i magen. Det krampade som tusan!! Oh, jag tror jag aldrig upplevt något sånt!! Eller, visst har jag det men Aoouuch! Vad ont det gjorde och självklart brodde det på att jag ätit glass på kvällen innan. Ja, ni förstår, jag är lactosintollerant, dvs mejeriprodukter som innehåller mjölksockret lactos klarar inte min mage av att bryta ner. Smart My, smart!
På måndagen skulle jag få skjuts hem av Anton men allt slutade med att jag följde med till Delsbo för att hämta en fläkt åt Krickos TWS Sport. Vi stannade såklart vid Käringgrillen på vägen hem vilket var himla tur då det visade sig vara räkmackor hemma. Jag som inte äter räkor, inte skaldjur överhuvudtaget.. Tack Anton iaf!! :)

Tisdagen, har inte så mycket att säga om denna dag. min syster och hennes son sov över från måndag till onsdag. Desperate Housewives var också. Älskade serie, älskade, älskade älskade serie!!!! Kanal 5 Kl. 21.00, säsong 6 går nu och avsnitt 3 har precis varit. :P

Onsdag, ja idag då alltså. Dagen har verkligen gått skit... USCH!! Tur att det är någon serie på tv att se fram emot, visserligen är det inte så väl att Desperate Housewives sänder ett extra avsnitt men det är i alla fall något. Bonde söker fru. :)
Jag tänker inte ens rabbla upp allt skit som hänt idag men det finns en del.
Hela dagen har väl inte varit så kass som det kanske låter på mig nu. Jag, Mina, Kristina, Ida, Sara och Erika var ner på Dackås och fikade. Efter det följde vi Kristina och Ida till bussen och vinkade av dem. Erika hade fått lov att ta en tidigare buss tyvärr..
Vi som återstod, jag, Mina och Sara drog omkring på stan. Jag testade ett par jeans som såg förträffliga ut där de låt på bänken på JC men tyvärr passade de inte allt för bra på min rumpa.. Hehe.. :)
Snart åkte även Mina. Jag och Sara drog omkring på stan, vi såg Anton bland annat. Det blev ett kort "Myy" och "Antoon", om ni nu förstår hur det kan låta. Inte så bra menmen.
Åh, nu höll jag på att glömma en viktig sak! Jag har blivit handikappad, till viss del!! Jag fick lov att lämna ifrån mig min kära Sony Ericsson C702 på POradio eftersom den hela tiden lägger av! Nu har jag en äcklig,´gammal, ful och hemsk Nokia, herreghu alltså!! hur ska jag överleva i typ två hela veckor?? katastrof! Jaja..

Nu väntar pappa på mig i bilen, han ska skjutsa ner mig till Hemmakväll så jag slipper gå. Jag måste lämna tillbaka tre filmer för att inte de ska bli böter. Hehe. :)

Min kära mobil!