Idag har det varit en väldigt bra dag! Undra om jag är den första som skrivit en sån mening på en blogg? Hehe...

Dagen började men att jag var med i Fysgruppen istället för min valiga Kom-i-form-grupp. Lyckat nog, så lyckades jag välja en dag då de hade "Beeptest", då man ska springa tjugo meter i intervaller och efter hand öka tempot... Ja, jag orkar inte förklara. Men det är hur som helst en mycket konditionskrävande övning, vilket alla som känner mig kan förstå att jag var den första med att lämna banan. Usch, så ohyggligt äckligt dålig min kondition är, plus att den obehagliga känslan hänger kvar så fruktansvärt länge.
Jag har väl fler snabba vita muskelfibrer som snabbt är uttröttbara, jämfört med långsamma röda muskler som är uthålliga. ;)
Helena, som läraren heter, var rädd att hon avskräckt mig från fysgruppen. Haha...
Nejnej Helena, så lätt ger jag inte upp. Jag kommer igen!! :D
Efter "Beeptestet" så spelade vi basket, vilket var väldigt roligt med den här gruppen. Det var fart och fläkt, ville man vara med i spelet fick man allt stå på sig och visa att man fanns. Great!
Resten av skoldagen flöt på som vanligt.

Sedan gick jag, Mina, Anna och Elina ner på stan en sväng. På hollywood hittade jag en jättesnygg askgrå skinnjacka, men de Medium som fanns var förvånansvärt små i storleken så jag beställde hem en i storlek Large från Söderhamn. Den ska komma till affären någon gång nästa vecka.
Mina och Elina gick ganska tidigt så jag och Anna fortsatte våran shoppingtripp. Snygga skor och kläder provades.
Tyvärr fann jag som vanligt inget speciellt. Jag fick nöja mig med min efterskickade skinnjacka och min köpta etui i storlek XL. ;) Plats för kort har man nu då.
Strax efter att jag kommit hem kom min bror, jag fick höra att han varit här tidigare under dagen och hälsat på. Nu kom han bara för att ge mig en kram efetrsom jag inte var hemma tidigare. Jag älskar honom, han betyder så mycket!! <33

Ikväll läste jag ut de sista sidorna i Berserk och det resulterade i att jag nu verkligen rekommenderar boken starkt!!! Berserk av Ally Kennen, om jag inte sagt det förr.

Nu ska jag äta en till mandarin och sedan go for sleep.

Dream sweet dreams or beautiful nightmares!

Hanna, jag, Alex, Elina, Simon, Mina och Anna.


En bild från nians avslutning. Jag tycker att den är fin och ska jag vara ärlig så saknar jag den dagen, de personerna... På sätt och vis... Och alla som försvann..